Szeretettel köszöntjük kempingünk weboldalán!

Kempingünk Nyugat-Magyarországon, a hangulatos kisvárosban, Sárváron található. Az egész évben nyitva tartó kemping közvetlen összeköttetésben áll a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel, így valamennyi vendégünk számára térítésmentes és korlátlan belépést biztosítunk a fürdőkomplexumba itt tartózkodása idején. A két létesítmény tökéletes lehetőséget kínál a pihenésre, feltöltődésre, legyen szó akár gyógykúráról, akár családi üdülésről. 

A kempingünk különböző típusú szálláshelyeket kínál. A 89 közel 100 m2-es területű beállóhelyeken kívül 14 vadonatúj, jól felszerelt mobilház és 6 apartman áll vendégeink rendelkezésére. A szállástípusokról menüpontjainkban tájékozódhat!

A kemping közvetlen szomszédságában fekvő csónakázó tavak számos szabadidős tevékenységet kínálnak (csónakázás, horgászat, piknik, játszótér, télen korcsolyázás).

A Thermal Camping nyugodt, csendes környezete tökéletes lehetőséget kínál pihenésre, családi nyaralásra. A gyógy- és wellness szolgáltatások széles palettája, a személyzet gondoskodása, Sárvár kulturális és természeti szépségei feledhetetlen élménnyel ajándékozzák meg az idelátogatókat.

Szeretettel várjuk Önöket Sárváron! Kellemes pihenést kívánunk!