A kellemes kikapcsolódás érdekében néhány hasznos információt szeretnénk megosztani Önökkel:

 • A kemping recepció minden nap 8: 00 – 12:00 és 14:30 – 19:30, főszezonban 22 óráig tart nyitva. A pénztár minden nap 8:00 - 12:00 és 14:30 - 16:00 között tart nyitva.
 • Bejelentkezés (check in): 14:30. Lakókocsival, lakóautóval és sátorral érkező vendégeink a beálló helyeket az érkezés napján 14:30-tól foglalhatják el. Korai érkezés (early check in) esetén (12:00 óra előtt) az árlista szerinti pótdíj fizetendő. 
 • Kijelentkezés (check out): 11:30 - Kérjük, hogy elutazás napján a lakókocsival, lakóautóval és sátorral érkező vendégeink legkésőbb 11:30-ig szíveskedjenek kiegyenlíteni a számlájukat, a belépő órákat a recepción leadni és a beállóhelyeket szabadon hagyni. Elutazás napján vendégeink 15:00 óráig térítésmentesen használhatják a Gyógy- és Wellnessfürdő szolgáltatásait. Ezirányú igényüket kérjük a recepción jelezni szíveskedjenek. 
 • Áram-, és vízvételezési lehetőség minden beálló helyhez tartozik.
 • Az elektromos csatlakozók 230 V-osak. Kérjük, hogy csak sérülésmentes és elektronikailag rendben lévő készülékeket használjanak. Hosszabbítás esetén a csatlakozó aljzatokat nedvesség ellen burkolni kell.
 • Európai szabványú áramátalakító a recepción kaució ellenében igényelhető!

Általános tudnivalók

 • Kempingünkben naponta 12:00 - 14:30 között szilencium van érvényben. Kérjük, hogy ez idő alatt ne indítsák be gépjárművüket, illetve ne zajongjanak a kemping területén. Ez időtartam alatt a kemping recepció zárva van.
 • Kapuzárás 22:00. Ezt követően a gépjárművek parkolására kijelölt hely a kemping recepció előtt található parkoló.
 • A VitalMed Hotel Sárvár**** recepció éjjel-nappal üzemel, a kemping recepció nyitva tartási idején túl a szálloda recpecióján dolgozó kollégák szívesen állnak rendelkezésükre. Tel: 00 36 95 523 700. VitalMed kaputelefon a kemping recepció bejárata mellett található.
 • A kemping területén a megengedett sebesség maximum 10 km /óra.
 • A recepción található széfben értékeiket térítésmentesen elhelyezhetik. Felhívjuk figyelmüket, hogy saját értéktárgyaik védelme érdekében használják a széfeket.
 • A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő a hét minden napján 9:00-21:00 között tart nyitva.
 • A fürdő belépő órákkal a fitness terem is térítésmentesen látogatható.
 • Az órákkal a fürdőben kijelölt „kempinges” öltözőszekrények vehetők igénybe.
 • A szauna-világ térítés ellenében vehető igénybe, belépőjegy a fürdő pénztárában vásárolható.
 • Vendégeink részére a fürdőben található Thermal Étterem, cukrászda és söröző a fogyasztásukból a zöld kulcskártya felmutatásával 10% kedvezményt biztosít.
 • A kemping területén működő Dentalsárvár fogászat vendégeink számára 5% kedvezményt biztosít a fogászati kezelések árából. További információ: www.dentalsarvar.hu
 • Mosógép a téli vizesblokkban található, működéséhez szükséges zseton a kemping recepción vásárolható, 1 000 Ft/db áron.
 • A kemping nem vállal felelősséget az esetleges károkozásokért, lopásokért, de természetesen gondoskodunk vendégeink zavartalan pihenéséről és a problémák mielőbbi elhárításáról.
 • A tűzgyújtás csak a tűzvédelmi szabályok betartásával lehetséges. Kérjük, a recepción előre szíveskedjék jelezni, amennyiben szeretne tüzet gyújtani a kemping területén.
 • A szelektív hulladékgyűjtő a nyári vizesblokk mellett található. A rendeltetésszerű használatot kérjük, szíveskedjenek betartani.
 • Amennyiben a kemping területén meghibásodott készüléket talál, kérjük, jelentse a recepción

A kemping térképét itt tekintheti meg!

Lakókocsik, lakóautók campingben való elhelyezésének, üzemeltetésének tűzvédelmi szabályai

 1. A lakókocsikat a vendégek a kijelölt helyeken kötelesek elhelyezni.
 2. Minden parkolási helyen elektromos csatlakozási lehetőség van (230V; max. 10 A). A csatlakozási helyek felülvizsgáltak és védelemmel (FI) ellátottak.
 3. A villamos energia vételezését a vendégek önállóan végzik. A csatlakozási helytől a vételezés előírásainak betartása, a készülékek használati előírásainak betartása a vendégek feladata.
 4. A lakókocsikban hőtermelő berendezések (elektromos-, gázkészülékek) üzemeltetése esetén ügyelni kell a berendezések esetleges gyújtóhatására, éghető anyagoknak a készülékektől való kellő távolságban történő elhelyezésére. A biztonságos üzemeltetés érdekében kerülni kell a túlterheléses üzemmódot.
 5. Ha a berendezések üzemeltetése felügyeletet igényel, azt feltétlenül biztosítani kell.
 6. Ha a berendezésre nincs szükség, ügyeljünk annak üzemen kívül helyezésére, a szükséges mértékű áramtalanítására.
 7. Fokozott figyelmet kell fordítani a turista gázpalack használatára, mely robbanásveszélyes helyzetet teremthet.
 8. Gépjárművek között egymástól legalább olyan távolságot kell tartani, azokat úgy kell elhelyezni, hogy a gépjárművek ajtajai legalább az egyik oldalon teljes szélességükben nyithatók legyenek, az egymás mögött álló gépjárművek között pedig legalább 0,80 méter távolságot kell megtartani.
 9. A lakókocsikban való dohányzás esetén ügyelni kell a dohányzás tűzvédelmi veszélyeire, a cigarettavégek gyújtó hatására. Égő dohánynemút, gyufát és egyéb gyújtóforrást tilos olyan helyre tenni vagy ott eldobni, ahol az tüzet vagy robbanást okozhat.
 10. Tűz, vagy tűzveszély észlelése esetén azonnal értesíteni kell a közelben tartózkodókat (camping dolgozó, vendég), majd a recepciót.
 11. Az elhelyezett lakókocsi, lakóautó kellő műszaki állapotának megléte, biztonságos használata a vendégek kötelezettsége.
 12. A lakókocsi, lakóautó üzemeltetői előírásainak betartása a vendégek kötelezettsége. Az előírások megszegéséből keletkezett kárért a Sárvári Gyógyfürdő Kft.-ét felelősség, kártérítési kötelezettség nem terheli.